miércoles, 4 de junio de 2014

Reflexió final: el gran dia

Acabem de realitzar la representació final del nostre musical, i ara tinc ganes d'expressar tot allò que he sentit i com ha anat l'experiència.
En primer lloc explicaré breument els últims dies anteriors a la representació i després tot el que ha succeït avui.

El dilluns dia 2 de juny, ens va tocar (ja que hi havia dos torns, dilluns i dimarts) fer l'assaig general al Club Diario de Ibiza. Aquest dia ja portàrem totes les disfresses i decorats allí per a què el dimecres (dia de la representació) fos més fàcil i també per a què poguéssim assajar ja amb tot. Quan ens va tocar representar l'assaig general, mirarem de fer-ho el millor possible, com si es tractés del ''gran dia''.  

 Moment de l'assaig general.


 Una vegada acabat aquest assaig, tot i que no va sortir malament del tot però encara volíem fer-ho millor, pel que quedarem l'endemà a casa d'una companya per a tornar a assajar i tenir ben clar cada moviment, desplaçament, etc.

El dimecres dia 4 de juny ha estat el gran dia. Aquest any, els professors decidiren fer dos torns de representacions, ja que érem molts grups i si no hauria estat bastant pesat per als infants, així hem fet un primer torn amb tres musicals (''Escoltant la fada'', ''L'amic inesperat'' i ''El màgic nom d'Eivissa'') i un altre torn amb els altres tres (''El tresor des Vedrà'', ''Un país gelat'' i ''l'Aventura a l'Àfrica''). Nosaltres hem format part del segon grup i hem sortit a actuar els segons d'aquest torn: ''Un país gelat'' ha estat el títol de la nostra obra. De tota manera, els components del nostre grup assistirem ben prest a la sala per a poder veure així als nostres companys, ja que ens feia il·lusió veure les seves representacions i donar el suport que poguéssim.
He de dir que totes les obres m'han agradat molt, totes han tingut molts tocs d'humor i han estat molt adequades pels infants. Igualment he vist com tots els grups hem treballat molt el tema de les disfresses i els decorats i sobre l'escenari a lluït molt.
Quan ha començat el nostre torn hem hagut d'anar cap a la zona de ''vestuari'' o més ben dit allà on ens hem canviat i hem esperat el nostre torn. Una vegada ha acabat el primer grup del segon torn, ens ha tocat a nosaltres i hem sortit a fer-ho el millor que hem pogut. He de dir que ens ho hem passat molt bé representant la nostra obra i que no esperava que els infants reponguessin tan bé. M'ha encantat que sempre que ens dirigíem a ells (tan nosaltres com qualsevol altre grup) o se'ls i feia alguna pregunta contestàven emocionats, col·laboraven amb els personatges, reien... Jo crec que això ens ha fet créixer a l'escenari i fer-ho molt millor que als assajos previs.

En conclusió, estic molt contenta amb el resultat final. Han estat moltes hores de treball, inseguretats, elaboració de guions, diàlegs, vestuaris, decorats, assajos, etc. Però avui tot ha cobrat sentit i crec que tots hem vist el nostre treball recompensat. He gaudit molt de l'experiència (tant de veure a la resta de grups com de representar la nostra pròpia obra) i trobo que ha estat molt significativa i tardarem en olvidar-la.

Per acabar, deixo aquí l'eina de Glogster que se'ns demanà que féssim com a conclusió del nostre bloc per a aquesta assignatura i que reflecteix un poc la nostra obra i tot allò que hem fet:


No hay comentarios:

Publicar un comentario